5 studietips för höga betyg

Motiverade studenter söker alltid denna fördel i klassrummet. Även om du är en student som är under genomsnittet kan du lära dig några enkla tekniker för att gå framåt i språng. Bra studenter kan ha lärt sig eller genomgått vissa studiefärdigheter naturligt. Nu borde det vara lika villkor.

Fråga tidigare studenter

Vad som förvånade mig var hur många elever som inte lyckades genomföra detta enkla steg. Det enda bästa sättet att veta hur du klarar dig bäst i en lärares klass är att fråga tidigare elever. Vad du behöver förstå som student är att varje lärare har olika betyg. De hävdar att det inte spelar någon roll hur objektiv de är, och varje lärare har sin egen personliga plockordning för saker som är viktiga för dem. De har speciella gillar och ogillar. Tänk på det som marknadsundersökning. Vissa människor kan vara missnöjda med detta, men det skadar deras egna intressen. Fråga dessa före detta elever vad de vill att de ska veta om dem innan de tar lektionen. Anteckna sedan.

Vet hur sakerna vägs

Efter att ha förstått miljön är det dags att förstå reglerna för deltagande. Du måste veta exakt hur du ska bedöma dig själv. Fokusera din energi på de högsta 80%. Att göra detta ökar dina chanser avsevärt. För många studenter studerar bara efter behag och ignorerar sina mål. Det här är bara dumt. Dessa färdigheter kanske inte liknar inlärningsförmåga. Men tro mig, det är de. De kommer att säkerställa din framgång.

Bli av med all störning

Om någon vill att du ska studera med dem, ta tag i ryggsäcken och spring till närmaste utgång. Hitta en avlägsen plats utan TV, radio, vänner, drycker, mat, videospel etc. Ditt bibliotek är ett bra exempel. När din vän är i biblioteket, hitta ett privat rum eller en kub att gömma sig i.

Allt är på schemat

Peyton Manning (Peyton Manning) presterade bra under tryck, men det gjorde det inte. Ta reda på vad du ska lära dig och när. Planera det i förväg så att du inte har några överraskningar. Gör en kalender med alla dina viktigaste uppsatser, tentor, tal etc. Kontroll av ditt schema gör underverk för din inlärningsstil och inlärningstid. Det hjälper dig också att justera din rytm. Glöm karnevalen. Det är dumt och inte särskilt effektivt.

Belöningarna är bra

Slutligen, sätt upp ett mål- och belöningssystem för dig själv. Försök att uppnå dessa mål, ha kul och njut av förstörelse. Detta kan hjälpa dig att motivera och göra det intressant. Om du gillar att äta ute, om du äter dem alla, gå till en biff. Viktigast, njut av din erfarenhet och bli framgångsrik i slutförandeprocessen.