5 viktiga studieförmågor som varje framgångsrik student känner till

1. Känn dina utbildningsmöjligheter.

Det bör dock noteras att att vara mer motiverad inte nödvändigtvis får eleverna att komma ihåg mer eller göra bättre under tentamen. Samford University har faktiskt gjort mycket forskning om motivationens påverkan på retention. De är i huvudsak meningslösa. Motivation har inget att göra med retention.

Om du känner till möjligheterna till utbildning kan du hitta denna motivation.

2. Vet hur en idé fungerar.

Utbildning handlar om idéer. Vissa studenter saknade denna grundläggande punkt. Det finns en tendens att antingen njuta av den allmänna idén (jag kallar den “stora idén”) eller njuta av de specifika fakta som kan förklara detaljerna i den stora idén.

Vissa elever är bra på att förklara huvudteman, handlingar eller händelser som främjar klassrumsutveckling; de saknar dock ofta viktiga detaljer. Människor, platser, evenemang, datum och allt som kräver ett flash-kort hoppas lätt över.

Framgångsrika studenter förstår hur idéer fungerar, kan följa utvecklingen av dessa idéer och förklara dem under tentamen.

3. Vet vad en effektiv studie är.

Dåliga lärandeprogram uppfyller nästan alltid sina löften, vilket gör att eleverna känner sig löjliga. Helgerna är fulla av rekonstruktioner av “kontor”, och sundae är det vanligaste läkemedlet för denna känsla. Nej, att titta på “kontoret” hjälper inte till att förbättra den akademiska prestationen. Detta är dock mycket användbart för att glömma bort bombningar.

Utbildningen kommer att göra eller bryta elever. Framgångsrika studenter lägger energi på att lära sig att svara på denna fråga.

4. Lär dig att leva en framgångsrik students livsstil.

Om du någonsin varit tvungen att klara influensaundersökningen, eller efter en större upplösning med en långvarig betydande annan, har du redan upplevt enhetens liv. Ditt fysiska tillstånd påverkar ditt emotionella tillstånd, ditt mentala tillstånd, ditt förhållande och ditt fysiska tillstånd. Framgångsrika elever kan använda denna cykel för att visa upp sina styrkor, medan misslyckade elever ignorerar dem.

Till exempel kan depression ha många orsaker. Ibland kan kemiska obalanser leda till depression. Ibland kan sömnbrist leda till sömnbrist. Ibland när en flickvän överges av sin flickvän på ett förslag i ett Yankees-spel kan det orsaka denna situation. I så fall bör du känna dig frustrerad. Det var en frustrerande livshändelse.

På samma sätt kräver akademisk framgång en hälsosam livsstil som kan främja en hälsosam livsstil inom alla områden. Kost, motion, vila, avkoppling och stressavlastning spelar alla en roll i utvecklingen av framgångsrika studenter.

5. Lär dig att utföra de uppgifter som krävs.

Studenter som tilldelas tjugo sidor forskningspapper eller bokrapporter har dock inte rätt att avvisa ett projekt. De måste utföra dessa uppgifter, så de måste veta hur de ska utföra dessa uppgifter.