Tips för college studier som verkligen hjälper

Högsta universitetsstudiekunskaper kan vara en framgång eller misslyckande i din universitetskarriär. Detta är inte en gymnasium, även om professorerna vill att du ska göra ditt bästa, ger de inte samma typ av inlärningsmiljö som tidigare. Även om du kanske är missnöjd med denna till synes konstanta “övervakning” av dina föräldrar och gymnasielärare, nu när du är ensam är det dags att “göra eller dö”. Om du behöver vägledning för studie- och läxtekniker, inkluderar denna information det material du letar efter och universitetskunskap. De flesta studenter kan berätta att inte hur mycket du studerar, men att veta hur man studerar högskolekurser och frågesporter korrekt är nyckeln till att avgöra om någon kommer att klara eller inte.

Kontrollera huvudinnehållet i alla universitetskunskaper: tidshantering. Om du aldrig har lärt dig att prioritera tillgänglig tid är det bäst att börja nu. De studenter som ordnar tid och läxor tycker att det finns tillräckligt med tid på dagen för att slutföra allt arbete, studier och andra uppgifter.

Försök använda schemaläggaren för att hålla en lista över forskningsuppgifter och markera dem som markörer när de är klara. Många studenter tycker att det kan hjälpa dem att använda separata planerare. En planerare kan hjälpa till att spåra klassuppgifter och en annan kan användas för att spåra tandläkarmöten, volontärarbete eller andra ärenden enligt ditt schema.

Om du håller reda på kursplaner genom att skriva kursplaner i det dagliga planeringsprogrammet kan du lättare slutföra arbetet i tid.

Häng en stor väggkalender eller skrivbordskalender i ditt rum och ange datumet för större tentamen, granskning och läxor. På så sätt vet du omedelbart vad som står på dagordningen nästa gång och du kan hantera din tid klokt.

När det gäller dina inlärningsbehov, fördröj inte. När du har jobb är en av de bästa collegehemligheterna att komma ihåg att inte försena dina studier. Allt detta kommer att göra dig förlorad i slutet av veckan, och du kan inte behålla arbetsbelastningen och du kommer hela tiden att tävla om att “komma överens med andra klasser.”

Använd e-post och mobiltelefoner för att hjälpa dig att hantera din tid klokt, inte små chatter eller små chattar. För kändisar kan det här vara ett bra sätt att ha det bra, men för studenter bör det vara högsta prioritet.

Lär dig att säga nej till vänner som vill att du ska träffas ofta. Om du inte planerar att använda dessa färdigheter alls finns det inte bra college-färdigheter som hjälper dig att lyckas.

Att distrahera uppmärksamheten under studietiden är förbjudet.

Gör klassarbetet till din främsta prioritet när du går i skolan och bli inte distraherad av dina sociala aktiviteter för att göra rätt tid för klassrumsuppgifter.

Många studenter tycker att de kommer att uppnå större framgång om de avsätter en viss tid att studera varje dag. Denna studietid används endast för klassrumsuppgifter och obligatoriska läsuppgifter, inga spel, telefonsamtal eller social kommunikation. Du måste lära dig att prioritera och sedan fortsätta som planerat.

Planera en belöning för dig själv i slutet av helgen. Om du har uppnått dina inlärningsmål och gjort bra i klassen förtjänar du behandling. Detta väcker vissa förväntningar efter en veckas hårt arbete.

Om du behöver ett sätt att hålla dig på rätt “inlärningsväg” är motivation en av de bästa studiefärdigheterna på college. Att delta i fester och pågående sociala aktiviteter kan tyckas roligt just nu, men du måste fokusera på helheten och vad du hoppas uppnå i framtiden. Efter att du har avslutat dina studier och din utbildning har du mycket tid att delta i fester.

Rätt typ av inställningar är avgörande

Även om din inlärningsmiljö verkar konstig för andra, gör den till en inlärningsmiljö för dig. Vissa studenter försöker använda rigorösa universitetsstudiefärdigheter för att få bättre betyg utan att inse att vissa färdigheter behöver revideras.

Ett tyst, bevuxet rum kan vara rätt inlärningsatmosfär för vissa människor, men om andra spelar musik i bakgrunden blir inlärningsatmosfären bättre för andra. Andra elever har lättare att lära sig medan de njuter av den friska luften och solen ute. Om vissa människor vill förbättra sin koncentration behöver de Spartas inlärningsmiljö, medan andra elever kan krympa dem på en mjuk kudde eller sitta i en bekväm överdimensionerad stol för enklare inlärning.

Håll dina anteckningar organiserade för enkel visning.

Använd en överstrykningspenna eller annan färgad bläckpenna för att snabbt hitta viktig information som har skrivits.

Om du känner att du släpar efter, sök hjälp av professorer och lärarassistenter. Det är faktiskt en bra idé att kontakta dem minst en gång i veckan. De kan hjälpa till där men du måste be om hjälp eftersom de inte letar efter dig om du behöver hjälp.

Använd inspelningsutrustning för att spela in en föreläsningsinspelning och lyssna sedan på inspelningen en eller två gånger om dagen.

När du lyssnar på föreläsningar, lita inte enbart på minne, band och anteckningar se till att du håller reda på informationen.

Dela högskolestudiefärdigheter med klasskamrater och lär dig nya färdigheter och idéer av dem. Håll en “seminarium” en gång i veckan och diskutera idéer och information.

Organisation är en av de ledande färdigheterna i universitetsstudier och bör vara en del av ditt dagliga liv. Kolla in några planerare och andra organisatoriska tillbehör i din lokala bokhandel och ta reda på vilka som kan hjälpa dig att behärska inlärningsuppgifterna.

Mat kan hjälpa många människor att lära sig, så du kan lämna några hälsosamma mellanmål när du är redo att slå dig ner och ” krossa boken. ”

Enligt introduktionen från många lärare och studenter innehåller universitetsstudiefärdighetslistan vanligtvis inte information om studietid. Även om inga uppgifter läggs upp bör du studera kursen varje dag. Detta hjälper till att förstärka det material du har lärt dig. Det är användbart att dela upp studietiden i mindre delar. Du bör planera en paus på 10-15 minuter efter en timmes intensivt arbete. I genomsnitt måste du studera minst 2 timmar om dagen.

Dessa universitetsstudiefärdigheter har visat sig hjälpa studenter över hela landet att lyckas. Du måste experimentera för att hitta den som bäst passar dina egna behov och personliga inlärningsstil.