Tips för en framgångsrik studentundervisning

Jag har varit medföreläsare och lärare i många år. Jag har också fungerat som handledare för lärare vid olika universitet. Jag har sett några fantastiska men inte bra studenter. Du vill göra din upplevelse så positiv som möjligt. Du kan uppnå målet om en framgångsrik studentundervisning.
Kontakta skolan och partnerlärare så snart som möjligt efter att ha tilldelat läxan. Gör avtal. Detta bör göras före den första skoldagen.
När du kommer till skolan, presentera dig för kontorsarbetarna. De är mycket hjälpsamma och kan se till att allt går smidigt. Be om skolhandboken och bekanta dig med reglerna. Du förväntas följa dem. Hitta regissören och presentera dig själv.
Se till att du har en kalender för läsåret. Du måste känna till terminens datum, inklusive helgdagar, praktiklärare och tentamenstillfällen. Ibland är din semester på högskolan och skolområdet olika. Du måste följa kalendern för skolområdet.
Innan du träffar läraren, vänligen ange din adress och telefonnummer. Ge läraren en biografi och en handbok för att förklara vad som förväntas.
Lärare måste också känna till din agenda. Du börjar på termins första dag, men i de flesta fall lämnar du tidigare. Högskolens / högskolans termin avslutas för den offentliga skolan. Detta innebär att läraren har hela klassen och måste vara förberedd.
Se till att prata med läraren efter efternamn. Om han / hon säger att de kan använda sina namn, använd dem inte i klassen. Jag hoppas också att läraren ringer dig med ditt efternamn.
Alltid i tid. Lämna hem tidigt och kom till lektionen. Trafikstockningar är inte en bra ursäkt.
Klä dig professionellt – använd inte jeans. Även om det finns policy för fritidskläder måste vi hålla en professionell nivå. Sättet du klär på dig har lämnat ett djupt intryck. Den behöriga myndigheten vet att du är student. Om du håller ett professionellt utseende kommer du att märka det.
Planera framåt. Utveckla lektionsplaner med dina partnerlärare. Se till att de är godkända. Om du vill gå med andra metoder utan lärarens tillstånd. Vissa lärare vill att du ska göra saker på ditt sätt, och andra låter dig sprida dina vingar. Få alltid feedback efter avslutad kurs.
Jobba runt. Om du misslyckas kan du ha den bästa lektionsplanen. Alltid oväntat: brandövningar, speciella gästhögtalare, lås. Låt inte dessa händelser störa dig. Det kommer alltid att finnas en annan dag.
Om du vill vara frånvarande, rapportera detta till läraren och skolan så snart som möjligt. Fungerar inte via e-post. De flesta lärare har inte tid att läsa e-post innan skolan är över. Ring telefonväxeln och lämna ett meddelande. Be din lärare om en rapport.
Skriva dagbok. Var uppmärksam på klassrumsledningsförmåga, början på lektionen och slutet på lektionen. Vad tycker du att den här läraren är effektiv? Skriv också ner vad du tycker är ogiltigt. Om du är i klassen, var uppmärksam på rätt / fel. Skriv ner hur du ska ändra det. Detta kommer att börja ge dig idéer om hur du driver ditt eget klassrum.
Sitt inte och låt läraren veta att du är villig att delta. Fråga läraren vad du kan göra. Du kan börja med en pappersrulle eller delningspapper. Detta ger dig möjlighet att träffa studenter. När det gäller studenter, var en lärare, inte en vän. Du kan inte ha båda.
Möt andra lärare med personalen. Besök andra klassrum. Du kan få idéer genom att observera kurser som inte är relaterade till ditt ämne. Undervisning är en teknik som överskrider discipliner.
Lunch med läraren. Du kommer att höra information om skolan och eleverna. Skvallra aldrig. språk. Behåll alltid din trovärdighet.
Delta i arbetsdagar och medarbetarmöten. Fråga om du kan delta i en förälder- / lärarkonferens. Ju mer du vet om den verkliga världen, desto mer framgångsrik blir du.
Studentens lärarupplevelse kan vara spännande. Det viktiga är att organisera och fortsätta. Du är engagerad i yrkesutbildning. Om du följer dessa tips för att få en framgångsrik inlärningsupplevelse för studenter, kommer det inte bara att vara tillfredsställande, men du kan också sluta med en ranking. lycka till.